Chocolite – recenzii și prețul

(Centrul de Sănătate), publicat în Jurnalul medical The Lancet, arată că consumul normal Schokoladenriegels sanatatea inimii favorabil. Majoritatea Ciocolată baruri conțin doar foarte mici Cantități de substanțe Nutritive, care Ciocolata de sănătate, valoros Chocolite slim.

Multe noi Studii arată că Flavanole în Ciocolată și sănătatea inimii. Articol în Chocolite – comentarii – lucrari – fastRevista Circulation publicat indică faptul că o anumită Cantitate de Ciocolată, în cazul în care Chocolite forum de transplant de par la Pacienții o Îmbunătățire semnificativă a vitezei de Curgere de Sânge, de Coagulare a sângelui, precum și întregul sistem Circulator-a arătat, în decurs de numai 2 de Ore.

Pacienții care doar Placebo, a arătat nici o Îmbunătățire.

Flavanole sunt de origine naturală Pflanzenwirkstoffe și fac parte din familia de Flavonoide. Sunt Antioxidanti puternici, că știe că acesta are un Impact pozitiv asupra sănătății inimii.Flavonoidele se găsesc în Ceai, vin Roșu și Chocolite o mulțime de Fructe și Legume.

Chocolite – comentarii – lucrari – fast

Cu toate acestea, Flavanole Beneficiile pentru sănătate de Ciocolata neagra responsabilitate, de Ciocolata, de asemenea, amar. Astfel Chocolite forum, cele mai multe cumpărături Schokoladenherstellern orașului. Producătorul nu este obligat la distanță Flavanole în kennzeichneEin Raw de Cacao milkshake-o Ciocolată, Bătut în Praf.

Îi lipsește Chocolite slim , pe de o parte, condițiile, Spania nefavorabile de Ingrediente tradiționale de Ciocolata.Pe de altă parte, conține, în afară de Cacao, în cel mai bun fast funcționează Rohkostqualität alte Ingrediente, coloniștii, antioxidantienreich, ca, de Exemplu, Lucuma, Mac și Asaí. Cu chocolite opinii Cocktail de Ciocolata cu Stevia. Ei de Catifea, care primeste prin laptele de nucă de Cocos, și-l autentic Parfum vă oferă Vanilie.chocolite

De asemenea, pentru iubitorii de traditional Ciocolata, sunt delicioase, dar și sănătoase. Dintre aceste se poate face în Bio-Magazin Chocolite slim , cumpara, sau, chiar mai bine, face acest lucru de unul singur. Ciocolata ar trebui să fie de înaltă Kakaogehalte (60 – 70 %), în Cantități mici este acceptabil Süssungsmittels cu (Xilitol, Kokosblütenzucker, Miere, sirop de orez și așa mai departe) și cu cele mai bune Grasimi de medicamente (de Exemplu, ulei de nucă de Cocos, Bio, Unt de cacao, și, eventual, un pic de alb Mandelmus (Formularea temperatura de topire blând)).

Chocolite – efecte secundare – este de a face rău

După ce se bucură de Ciocolată crește Salariul de așa-numitele Antioxidanți în Plasmă de sânge. Aceste Substanțe protejează sistemul cardio-vascular. Iubitorii de Ciocolată cu lapte poate fi, cu toate acestea, nu a atras de Sănătate din cauza gustări, cum ar fi italiană și britanică, Cercetătorii în Revista „Nature”. Lapte ridică herzschützenden Efectul de a face rău, de Ciocolata neagra.Sub Ciocolata neagra, am toate Ciocolată cu un conținut de Cacao de peste 50% la Chocolite forum 100% fără componente de Lapte, se adună.

De multe ori astfel de Ciocolată, cum ar fi Ciocolata sau ciocolata neagra, ce efecte secundare cu adevărat grotesc. Pentru că un bun de Chocolite slim  ar trebui, în general, un gust amar. În Magazinul nostru Online, cu CAMONDAS Ciocolata – Kontor poate fi Ciocolata neagră și de a dobândi bogat, dar nu amar sau gust acru. Căci aceasta ar fi o Notă proastă de materii Prime sau de forță de muncă săraci.

Chocolite – efecte secundare – este de a face rău

Rezultatul a fost semnificativ: În Sânge Bitterschokoladen Tester a fost Efectul de aproape 20 la Sută mai mult. Printre altele Chocolite forum Subiecții din acest Grup mult mai mult Epicatequina în Sânge. Antioxidantii, care Epicatequina atenție, pentru a neutraliza în Organism zellschädigende Molecule, cunoscute ca radicali Liberi. Acestea acționează ca un „vânător” radicali liberi”.

Cum să chocolite? – compoziție – ingrediente

Laptele frumos Efect secundar Naschens majoritatea oamenilor, dependente de Ciocolata Soiuri, anulând, chocolite până în prezent afectează Cercetători. Probabil, proteine de lapte cu antioxidanti de acțiune Flavonoide Ciocolata conecta. Este, apoi, Corpul nu mai este disponibil.Asta e tot ce știu, am într-adevăr bolnav?

Ciocolata neagră conține o Dezmințire. Pentru că așa-numitele Flavanole de Cacao face blând Tentat de o Gustare sanatoasa.Puternic antioxidant Substanțe active, potrivit unui Studiu de la Universitatea Aquilla de Colesterol chocolite Gesamtspiegel download, atac de inima și de a proteja de Diabet zaharat, Pacienții Sensibilitatea la Insulină, pentru a îmbunătăți. Ciocolata ingrediente întuneric-este minunat! Cârlig: Conform Articolul din Revista Circulation, Ciocolata are un singur chocolite de puțin de aceste ingrediente

Unde să cumpere? Aliexpress – Amazon – Ebay – pret – farmacie

Antioxidantii. Pentru că fac, că și amar de Ciocolată, și de multe ori în Procesul de dezvoltare a ausgeschwemmt. aliexpress mari producători de Ciocolată, de a acționa în conformitate cu propriile lor declarații, pe parcursul mai multor Ani, Flava Chocolite forum nolforschung a amazon optimizarea Producției. Din păcate, Ciocolata nu vedea cum o multime de Antioxidanti, de fapt, în conector.

În stadiul actual de Cunoaștere, că este Chocolite slim , dar Zartbittervariante cu un conținut de Cacao de peste 70 la Sută mai bine. Pe ebay Bord ar trebui, dar nu multe.Deoarece conținutul de Calorii Ciocolata neagra este de aproximativ 530 de Calorii, aproape la fel de înalt ca și calorică a Laptelui. Potrivit Studiului, italian pentru o Zi De 6,7 Grame un Efect optim preț pozitiv de Cacao genunchi. Există una-două bucăți.chocolite

Este adevărat: Ciocolata neagră cumpara are un Efect pozitiv asupra Sănătății. Cu toate acestea, ca o mulțime de utile de Antioxidanti din Cacao în Ciocolată farmacie plug, care este de asigurare.chocolite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *