Alimentația sănătoasă – Alimentare în timpul verii: o dieta sanatoasa si racoritoare

Nutriție în timpul verii presupune coordonarea dieta cu un consum de energie , și să includă în ea produsele cu o cantitate semnificativă de vitamine, minerale, antioxidanti si apa, care ajuta la scaderea temperaturii corpului.

În timpul verii nu trebuie să lucreze atât de mult…

Agenția, în timpul verii nu trebuie să lucreze atât de mult, pentru ceea ce consumă mult mai puține calorii. Prin urmare, produsele alimentare ar trebui să se schimbe și să se adapteze la mediul de căldură. Cu toate acestea, comportamentul persoanei, în ceea ce priveștefoto21 produsele alimentare, de asemenea, se modifică în timpul verii și mai sari peste mese, pentru a petrece timp murdar sau mancatul in exces cadrul facilitati pentru propriile lor de divertisment și de agrement. Ai trasnocha mai mult, pentru că se ridică, oamenii târziu, și nu ia micul dejun, și au consumat mai mult alcool. Schimbări în viața de zi cu zi, contribuie la alimentarea capricios și fără tragere de inimă.

Mâncare de vară nu ar trebui să li se permită să piardă bune tradiții și obiceiuri sănătoase, dar există, că a cumpăra o procedură care să permită o dieta sanatoasa, ordonată și completă. Ar trebui să fie efectuate cel puțin de patru ori pe zi și gustări între orele va contribui la menținerea greutății și a evita, astfel, câștiga aceste kg , care apoi este atât de dificil de a pierde.

Dieta de vară de important de a consuma toate substantele nutritive pentru echilibrată și nu uita nici una din grupele piramidei alimentare, cum ar fi grăsimi, carbohidrați și proteine, dar acestea ar trebui să schimbe proporțiile. Grasimile sunt mai puțin necesare și ar trebui să reducă, astfel că este nevoit să renunțe la feluri de mâncare, grași și alimente prajite, care pot face mai grea, digestia, și le aduc calorii inutile. În schimb, puteți opta pentru legume, sub forma de salate și supe reci, care sunt luate proaspete și crude. Aceste feluri de mâncare scădere a temperaturii corpului.Deja cetățenii Imperiului Roman știut capacitatea răcoritoare oțet amestecat cu apă și au consumat o băutură, posca, ce sa mai calde zile, în tot Imperiul. Astăzi vom lua acest amestec revigorant în formă de credință și escabeches.

Grasimile ascunse cu cea mai bună mână de ani de înghețată industrială și trebuie să fie atenți la etichete și să respingă cele excesul de grăsime și de a consuma numai acele melodii, mai fructat, cu condiția ca aceasta hrana foarte калорийного. Prin urmare, aceasta ar trebui să fie un parc cu inghetata si prefera modalități de șerbeturi din fructe sau iaurt, și întotdeauna fără calorii din totalul zilnic de consum. Este o inghetata, ceva, un fel de mâncare, și nu de un supliment de hrană.Bucăți de pește sunt, de asemenea, produsele alimentare tradiționale în bar și gustări, dar este prea cald și nu ar trebui să ia în obiceiul.

În plus, există, în perioada de vară necesită cum de a găti o simplă carne Slaba, carne scăzut de grăsimi și pește la grătar, în cuptor, în papillote sau la grătar. Alimentele gătite în așa mod ca ori nevoie de ulei, și își păstrează toate proprietățile sale nutritive. Toate escabeches sunt, de asemenea, preparate reci, foarte racoritoare și, ceea ce este foarte bine păstrat, în ciuda căldurii.

Nu trebuie sa lipseasca fructele în dieta în timpul verii, cât și o varietate de delicioase în timpul valurilor de căldură, dar ar trebui să fie luate fără zahăr și ca parte de trei mese pe zi, nu dieta, extravagante și exclusive. Dieta pe baza de fructe nu este recomandat, printre alte motive, din cauza conținutului ridicat de zaharuri.

foto22

În timpul verii, cea mai bună băutură este apa. Trebuie să uităm, excesul de băuturi răcoritoare și bere și alte băuturi alcoolice, cum ar fi indentarea, și, la rândul său, consumul a doi litri de apă pe zi. Un vârf de cuțit de suc de lămâie în apă, poate să-l facă mai atractiv pentru copii și adulți. Nu uitați să bea în timpul zilei, în inghitituri mici, și nu numai în alimentație. Optim de hidratare-este baza de nutriție adecvată în timpul verii.

Sfaturi pentru a mânca în timpul verii sănătos

  • Pentru a efectua 4 sau 5 mese pe zi și de a menține programul în ordine și nu sar peste masa. Acest lucru nu vă permite să ajungeți până la următoarea masă prea foame.
  • Bea 2 litri de apa pe zi, și nu doar pentru a bea în timpul mesei. – Cu înghițituri mici, agenția hidrateaza mai bine si imbunatateste aspectul pielii.
  • Evitați băuturile alcoolice și dulci, care conțin o mulțime de calorii. Ceai rece, sucuri fără zahăr și limonadă de casă sunt mai dezirabile.
  • Legume de sezon, ar trebui să fie o parte din dieta de vară.
  • Tocane de simple, cel mai bine este de a găti în timpul verii.
  • Nu abuza de cantități și de a evita sosuri bune sfaturi, nu se ingrasa.
  • Respectați igiena în bucătărie și spală legumele, pentru a evita intoxicații alimentare și diaree.
  • Se răcește bine alimentele, pentru a evita salmoneloza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *